Genveje


Fastholdelse og frafald 18.-19.04.12

På denne netværkskonference formidles resultater fra det fireårige forskningsprojekt "Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem". Det sker i tæt dialog med praksis - lærere, elever, ledere og andre aktører

Knap 40 % af de unge, der starter i "verdens bedste erhvervsuddannelsessystem" gør ikke deres uddannelse færdig. Hvordan kan det være?

For at komme nærmere et svar på dette spørgsmål, bevilgede Det Strategiske Forskningsråd i 2009 en stor pose penge til at knække koden omkring det 'Frafald og fastholdelse af elever i erhvervsuddannelserne'. 

En gruppe forskere gik sammen om et nytænkende projektdesign, der kobler metode, viden og erfaringer fra flere fagområder i en dybdegående undersøgelse af den i forvejen velkendte og påtrængende problemstilling. 

Denne konference tager begge dage afsæt i projektet, og både forskere og praktikere vil kunne opleve en række spændende indlæg, der formidler de seneste og mest centrale resultater. Konferencen afrundes med en paneldebat, hvor en række centrale aktører deltager.